Kom med til årets Vinterakademi om bæredygtigt byggeri

Event
Vinterakademi 2022
Et nyt år betyder også et nyt tværfagligt VINTERAKADEMI om bæredygtigt byggeri, for kandidat - og professionsbachelor studerende eller nyuddannede. I år afholdes akademiet i København fra d. 21. - 25. marts 2022 under overskriften: Fortiden som greb i nutidens transformation til fremtiden. 

Med udgangspunkt i konkrete cases, dykker vi ned i velfærdsarkitekturen, og ser på hvad der i arkitekturen og by- og områdeudviklingen fra 1950´erne og frem til i dag, har vist sig langtidsholdbart og værdiskabende.

Vi skal diskutere, hvordan vi kan bruge de historiske erfaringer i en nutidig kontekst, både når vi bl.a. skal renovere alment boligbyggeri, udvikle by- og boligområder og bygge nyt. Derudover vi vil se på, hvordan de sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter ved bæredygtighed skal implementeres i byggeriets forskellige faser, debattere byggeriets potentialer og rolle i den grønne omstilling ud fra de nuværende og kommende politiske rammer, og diskutere nødvendigheden af tværfagligt samarbejde, kompetenceudvikling og kommunikation.

Mød spændende eksperter i byggeri

I VINTERAKADEMI-ugen vil du møde en række af de skarpeste eksperter og aktører inden for bæredygtigt byggeri, tage med på inspirerende casebesøg og arbejde med dilemmaer og cases sammen med en tværfaglig gruppe unge - og kommende professionelle.

Det er GRATIS at deltage i VINTERAKADEMI, og du kan allerede nu ansøge om en plads.  Deltagergruppen spænder typisk bredt, fra de mere traditionelle byggetekniske fagligheder såsom arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører til byplanlæggere, sociologer, antropologer, økonomer mfl. Det eneste krav er, at du har faglighed og/eller interesse for byggeri, byudvikling og bæredygtighed, og er nyuddannet, kandidatstuderende eller i slutningen af din uddannelse.

VINTERAKADEMI er støttet af Grundejernes Investeringsfond og den filantropiske forening Realdania. VINTERAKADEMI 2021-23 gennemføres af en partnerkreds bestående af CONCITO, BLOXHUB og ERIK arkitekter.

Læs mere på www.vinterakademi.dk og ansøg om en plads på VINTERAKADEMI 2022 her!

Ansøgningsfrist er d. 20. februar 2022. 

Relaterede emner
Kontakt
Synnøve
Programchef, Klimaambassaden