Studentermedarbejder til CONCITOs analyseteam

Job i CONCITO
Ansøgningsfrist
tekst
Har du lyst til at arbejde med samfundsøkonomi, energisystemer, landbrug og data inden for klimaområdet? Så har vi i CONCITO et interessant og fleksibelt studenterjob med gode faglige udfordringer.

Arbejdsopgaver: 

Jobbet består i første omgang af indsamling, behandling og præsentation af en bred vifte af data indenfor klimaområdet. Det er altid inden for aktuelle politiske problemstillinger som fx flyafgifter, udbygning af vindmøller og drivhusgasafgift i landbruget.

Vi håber, at du kan en masse og derudover, at du vil vokse med opgaven. Der vil være god mulighed for at præge opgaverne efter kvalifikationer og interesse. Vi forestiller os, at du med tiden kan foretage kvantitative og kvalitative analyser af klimamæssige problemstillinger i samarbejde med teamets medarbejdere.

Du bliver tilknyttet CONCITOs analyseteam, der beskæftiger sig med en lang række klima- og energifaglige emner – både politisk og analytisk. Du vil komme til at arbejde sammen med dedikerede økonomer, ingeniører og cand. scient’er. 

Hvilke kompetencer søger vi?

  • Du har god økonomisk forståelse og er i gang med en økonomfaglig uddannelse, fx som polit., oecon. agro eller scient. oecon. 
  • Du er eventuelt tidligt i studiet
  • Du har godt kendskab til Excel
  • Du har øje for detaljen og er kvalitetsorienteret 
  • Du har forståelse for statistik og datahåndtering
  • Du er struktureret og god til at arbejde selvstændigt
  • Du er samarbejdsorienteret og ser dine opgaver i et større perspektiv. 

Relevant erfaring er et plus, men vi prioriterer i lige så høj grad engagement og et ønske fra dig om at tilegne dig ny viden og færdigheder. 

Praktisk information

Vi søger en studentermedarbejder med tiltrædelse snarest muligt. 

Stillingen er som udgangspunkt på 10-15 timer om ugen. Der er høj fleksibilitet i forhold til at lægge timerne, så det passer ind med dine studier og eksamensperioder. 

Kontakt cheføkonom Torsten Hasforth (th@concito.dk, tlf. 42 68 81 24), hvis du vil vide mere om jobbet. 

Send din ansøgning mærket ”studentermedhjælper analyse” vedlagt eksamensudskrift og CV til job@concito.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler. Stillingen besættes, når det rette kandidat er fundet. 

Om CONCITO

CONCITO er Danmarks grønne tænketank. Vores formål er at medvirke til en mindre udledning af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning. CONCITO betyder "jeg sætter i bevægelse" på latin, og det er, hvad vi ønsker at gøre på klimaområdet. Vi er et af Danmarks største grønne netværk med godt 125 virksomheder, forskere, organisationer og personer som medlemmer. Vi mener, at de klimapolitiske målsætninger kun kan nås gennem et nyt partnerskab mellem politikere, erhvervsliv og borgere - stat, marked og civilsamfund. Derfor er alle sektorer repræsenteret i tænketanken. Vi mener, at klimaproblemerne skal løses internationalt, men at Danmark og Norden bør gå foran.