Bestyrelse

CH

Connie Hedegaard, Bestyrelses formand 

Connie Hedegaard blev valgt som  bestyrelsesformand på rådsmødet den 17. september 2015. Connie er uddannet cand.mag. i historie og litteraturvidenskab og blev første gang valgt ind i Folketinget i 1984 for Det Konservative Folkeparti. I 1990 forlod hun Folketinget for i stedet at arbejde som journalist, først på Berlingske Tidende og siden som chef for Radioavisen på DR samt vært på DR2s Deadline. I 2004 blev hun udnævnt til miljøminister og i 2007 klima- og energiminister. Fra 2010-2014 var hun EU's første klimakommissær.

Kontakt: connie.hedegaard@concito.dk

Petr

Peter Birch Sørensen, Næstformand 

Peter Birch Sørensen er økonom og professor ved Københavns Universitet. Peter er bl.a. kendt for sin rolle som overvismand 2004-2009 og som formand for Klimarådet 2014-2018. Han er fra marts 2019 klimakommentator på dagbladet Politiken.

Katrine

Katrine Krogh Andersen

Katrine Krogh Andersen er Dekan på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Katrine er ph.d. fra Københavns Universitet og har forsket i klimaforandringer og klimamodellering på Niels Bohr Instituttet. Hun har repræsenteret Danmark i FNs klimapanel, IPCC og hun har deltaget som klimavidenskabelig ekspert i klimaforhandlingerne under UNFCCC. Katrine har været ansat som forskningschef på DMI og senere forskningsdekan på DTU.

Tommy

Tommy Ahlers

Tommy Ahlers er entreprenør og climate tech investor.

Tommy er uddannet cand.jur. og har en række direktørposter bag sig. Tommy er forhenværende medlem af Folketinget for Venstre, hvor han var hhv. klimaordfører og erhvervsordfører. I 2018-2019 var Tommy uddannelses- og forskningsminister.

Signe

Signe D. Frese

Signe Didde Frese er CSR-chef i Dagrofa.

Signe Frese er uddannet cand.techn.soc. og har i Dagrofa ansvar for CSR initiativer på tværs af alle forretningsområder i detail, Food Service og Logistik.

Hun har tidligere været CSR Director i Coop, hvor hun stod i spidsen for en række strategiske, højt profilerede CSR-projekter, herunder Coop Denmark Food Waste Strategy, Coop Madmanifest m.fl. Hun var desuden ansvarlig for at få godkendt en ambitiøs klimaplan af SBTI, som den første i dansk dagligvarehandel.”

Dewei

Dewi Dylander

Dewi Dylander er underdirektør med ansvar for bæredygtige investeringer i PKA.

Dewi er uddannet cand.jur., advokat (L) fra Kammeradvokaten og er tidligere juridisk koncerndirektør i ATP. Dewi arbejder strategisk med at integrere ESG i kerneforretningen hos PKA og hun har bred erfaring inden for bæredygtighed og integration af ESG-faktorer i porteføljen. Dewi har været Danmarks chefforhandler ved UNFCCC klimaforhandlingerne og arbejdet i Udenrigsministeriet, herunder på den danske ambassade i Paris.