Bliv en del af CONCITO

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor vi generøst deler vores klimaviden både internt og eksternt for at opnå størst mulig effekt. Til sammen har vi stor indsigt i hvilke systemiske forandring, der skal til for at opnå et klimaneutral samfund, og vi hjælper alle, der ønsker at bidrage til det. I fælleskab arbejder vi for at accelerere den grønne omstilling.

CONCITO er Danmarks grønne tænketank med 60 engagerede medarbejdere, der arbejder for at bringe ny klimaviden i spil overfor beslutningstagere og opinionsdannere.

En stor fondsbevilling fra Velux Fonden har givet os endnu bedre betingelser for det og ført til en række nye programmer og aktiviteter.

Som uafhængig tænketank er vi i dialog med mange forskellige parter både i Danmark og internationalt. Ved at bringe aktører sammen forsøger vi  at bygge bro mellem viden og politik. Vores klimafaglig stemme bruger vi til at pege på de vigtigste løsningsveje i den grønne omstilling. 

hfuf

Vi elsker at klimanørde og har højt til loftet, når vi analyserer klimaudfordringen. Vi deler gerne vores viden og hjælper hinanden med at blive endnu skarpere på fremtidens klimaløsninger. 

Og så har vi det også sjovt - til hverdag og fest.

CONCITO kommer af latin og betyder jeg sætter i bevægelse, hvilket har været vores mantra siden starten i 2008.


Vi bor centralt i København, i Læderstræde 20, som er et kontorfællesskab med andre organisationer, der også arbejder for klima og miljø.  Bliv en del af fællesskabet.


Ledige stillinger hos CONCITO

 • klimaambassaden
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø, formidling og grøn dannelse og -uddannelse? Er du i gang med en klima-faglig uddannelse og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske den praktikant, vi i klimaambassaden søger til efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • j
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, unge og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannelse og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske GRO SELVs efterårspraktikant 2024.
  Job i CONCITO
 • ebi
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannelse og har lyst til at gøre en omsætte klimaviden til handling? Så er du måske den praktikant, vi søger i efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • byer
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannel-se og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske en af de praktikanter, vi søger i efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • fm
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannelse og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske den praktikant, vi søger i efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • Senior Analytiker
  Ansøgningsfrist
  CONCITO søger en senioranalytiker med relevant international erfaring til programmet Fremtidens byer.
  Job i CONCITO
 • tekst
  Ansøgningsfrist
  Har du lyst til at arbejde med samfundsøkonomi, energisystemer, landbrug og data inden for klimaområdet? Så har vi i CONCITO et interessant og fleksibelt studenterjob med gode faglige udfordringer.
  Job i CONCITO

Vi elsker at klimanørde og har højt til loftet, når vi analyserer klimaløsninger – både i en dansk og international sammenhæng.