Ledige stillinger

Se vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger hos CONCITO

 • klimaambassaden
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø, formidling og grøn dannelse og -uddannelse? Er du i gang med en klima-faglig uddannelse og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske den praktikant, vi i klimaambassaden søger til efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • j
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, unge og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannelse og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske GRO SELVs efterårspraktikant 2024.
  Job i CONCITO
 • ebi
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannelse og har lyst til at gøre en omsætte klimaviden til handling? Så er du måske den praktikant, vi søger i efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • byer
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannel-se og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske en af de praktikanter, vi søger i efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • fm
  Ansøgningsfrist
  Har du interesse i klima, miljø og samfund? Er du i gang med en klima- eller samfundsfaglig uddannelse og har lyst til at bidrage til CONCITO? Så er du måske den praktikant, vi søger i efteråret 2024.
  Job i CONCITO
 • Senior Analytiker
  Ansøgningsfrist
  CONCITO søger en senioranalytiker med relevant international erfaring til programmet Fremtidens byer.
  Job i CONCITO
 • tekst
  Ansøgningsfrist
  Har du lyst til at arbejde med samfundsøkonomi, energisystemer, landbrug og data inden for klimaområdet? Så har vi i CONCITO et interessant og fleksibelt studenterjob med gode faglige udfordringer.
  Job i CONCITO