GRO SELV søger praktikanter

Job i CONCITO
CONCITOs unge-projekt GRO SELV søger tre praktikanter til foråret inden for grafik, sociale medier og event.

GRO SELV er et partnerskabsprojekt hvor vi sammen med lokale platforme og unge i Aalborg, Aarhus og København i fællesskab skaber og deler grønne life hacks gennem workshops og andre events.

Som praktikant hos GRO SELV får du mulighed for at arbejde med mange forskellige projekter, samt indflydelse på egne opgaver. Det er vigtigt, at du sætter din faglighed i spil og har mod på at arbejde selvstændigt. Vi tror på, det kommer til gavn for både dig og GRO SELV, når du får ansvar og indflydelse. Du kommer til at indgå som en del af et tværfagligt projekt-team med forskellige fagligheder. I GRO SELVs projekt-team sættes det sociale miljø højt og der er altid mulighed for faglig sparring. Din arbejdstid er fuldtid 37t, hvor der er mulighed for at tilpasse eventuel undervisning.

Vi søger tre praktikanter, og du kan læse mere via følgende link: 

Grafisk Praktikant

Praktikant til sociale medier

Praktikant til Event Planning

Hvis du kan se dig selv som praktikant hos GRO SELV, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontoret er beliggende i København.

Ansøgningsfristen er d. 3. januar 2017 og samtaler forventes afholdt i uge 2. Du kan se mere om projektet på www.groselv.dk og vores facebookside.

Ansøgning vedlagt CV sendes pr. mail til projektudvikler Martha Nørgaard på mail: mn@concito.dk. Yderlig info og kontakt på tlf. 61660515