Uddannelsesweekend for nye klimaambassadører

Event
Bliv en del af Klimaambassadens unikke, tværfaglige formidlingsnetværk af unge med interesse for klima og bæredygtighed og bliv klædt på til at facilitere og afholde oplæg, projekter og workshops på skoler og gymnasier. Uddannelsesweekenden afholdes den 28.-29. april i København.

Tilmeld dig uddannelsesweekenden her.

For at blive klimaambassadør skal du deltage i en gratis uddannelsesweekend. Den næste weekend finder sted den 28.-29. april i København. Under uddannelsesweekenden og løbende som klimaambassadør får du erfaring med ung-til-ung formidling, du får et unikt netværk af andre studerende og massere af erfaringer til CV’et:

  • Gennem oplæg fra CONCITOs videnspersoner og eksperter udefra bliver du til Klimaambassadens netværksmøder klædt på med den nyeste faglige viden inden for klima og bæredygtighed.
  • Under uddannelsesweekenden og i arbejdet som klimaambassadør bliver du trænet i at udvikle, formidle og facilitere projekter og workshops målrettet skoler og gymnasier.
  • Du bliver en del af et stærkt, tværfagligt ung-til-ung netværk med andre studerende, der har interesse for klima, bæredygtighed og projektmageri.

Som uddannet klimaambassadør tilbyder CONCITO også løbende netværksmøder, hvor klimaambassadørerne mødes over faglige oplæg eller workshops. Mange af vores klimaambassadører bruger flittigt klimaambassadør-netværket i både faglige og sociale henseender.

Læs mere om, hvad det vil sige at være klimaambassadør her.

TILMELDING: Vi har plads til 30 deltagere ved uddannelsesweekenden, og tilmelding sker ved først til mølle, senest den 20. april her.  

 

Dokumenter