Partnerne bag Klima- & Energiscenen på Folkemødet samler endnu engang nøgleaktører på tværs af de grønne dagsordener

Nyhed
klima energiscenen
Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør dette års Folkemøde på Bornholm i juni. Efterhånden som Allinge bliver fyldt med debatlystne danskere, vil Klima- & Energiscenen rette fokus mod klima, energi og den grønne omstilling. Her er 14 private og offentlige aktører, på tværs af branchen, igen gået sammen om at afholde flere end 60 debatter og aktiviteter for at sætte en grøn dagsorden.

I takt med at vi nærmer os 2030 klimamålene, vejer både klimapolitik, udbygning af vedvarende energi og grøn omstilling fortsat tungere i den offentlige debat. Debatten om den grønne omstilling og vejen til klimamålene vil uundgåeligt også finde vej til Folkemødet på Bornholm. 

Når de første Folkemøde-færger lægger til kaj på Bornholm i midten af juni, vil Klima- og Energiscenen være omdrejningspunktet for netop de vigtige debatter og aktiviteter med den grønne omstilling i hovedfokus. 14 partnere på tværs af brancher og interesser er gået sammen om et program bestående af flere end 60 debatter og aktiviteter spækket med nøgleaktører fra alle hjørner af den grønne omstilling. I fællesskab vil de i løbet af Folkemødets tre dage drøfte alle afkroge af energi, klima og grøn omstilling. Publikum kan glæde sig til at debattere og udvide deres horisont om alt fra energisikkerhed, Danmark som grønt foregangsland, en grøn Bornholmerfærge, mangfoldighed i energibranchen, Europas brintinfrastruktur og til lokal biodiversitet. 

CONCITO deltager som partner på scenen

Vi er på vej mod den dybe transformation, hvor hele samfundet kommer til at mærke og bidrage til den grønne omstilling. Derfor er det vigtigt at have en åben dialog, så alle kan se sig selv i omstillingen, som jo også indebærer mange fordele, fx renere luft, sundere mad og billigere drift af din bolig. Netop det spiller Folkemødet en stor rolle i, og vi glæder os til at debattere både store og små spørgsmål fra Klima- og Energiscenen,” siger Jarl Krausing, vicedirektør CONCITO.

Foruden de faglige debatter og aktiviteter vil Folkemødets deltagere også kunne opleve daglig underholdning på Klima- og Energiscenen med både eksperimenter, koncerter, DJ battles, quizzer, live madlavning med Claus Meyer og en masse nye netværksmuligheder. 

Om Klima- og Energiscenen

Klima- & Energiscenen er debatscenepartner på Folkemødet og er placeret centralt på Cirkuspladsen ved nr. C34 og C35, hvor vi alle tre dage sørger for underholdning, god stemning og en god kop kaffe. 

Klima- & Energiscenen består af en stor scene og en lille scene, hvor store og små temaer debatteres med vigtig inddragelse af publikum.

Se alle debatter på Klima- & Energiscenen (C34)

Se alle debatter på Klima- & Energiscenen, lille scene (C35) 

Bag Klima- & Energiscenen står:

Biogas Danmark, Bornholms Energi og Forsyning, State of Green, Dansk Erhverv, DI Energi, Energy Cluster Denmark, Energinet, Forsikring & Pension, Green Power Denmark, Innovationsfonden, Klimarådet, Rådet for Grøn Omstilling, Ungeklimarådet & CONCITO.

 

Kontakt
Jarl
Vicedirektør og International chef