Tilstrækkelig ernæring for klimaaftrykket
Event
![Grøntsager i kasser på marked](/files/styles/landscape_01/public/media/image/Gr%C3%B8ntsager_web.jpg?h=4db9bd7c&itok=WTWXuXyJ)
Bæredygtighed og sundhed var temaet for Landbrug & Fødevarers Ernæringsfokuskonference 2020 den 11. november. Dagen startede med et oplæg fra Michael Minter fra CONCITO, som under titlen "Tilstrækkelig ernæring for klimaaftrykket" gav et helikopterperspektiv på de forskellige bæredygtighedsparametre i fødevaresektoren.
Se oplægget samt den efterfølgende debat her:
Se eller gense de øvrige spændende oplæg om bæredygtighed og ernæring fra bl.a. Niels Peter Nørring (Landbrug & Fødevarer), Michael Allerup Nielsen (Bispebjerg og Frederiksberg Hospital) og Ellen Trolle (DTU Fødevareinstituttet) på Ernæringsfokuskonferencen 2020.
Kontakt
![Michael Minter](/files/styles/square_01/public/media/image/Michael_0.png?h=279ca054&itok=9wtewBnI)
Programchef, Fødevarer og forbrug