Webinar om Den Store Klimadatabase version 1.1

Event
Topfoto_Den Store Klimadatabase
På dette webinar den 22. april kan du høre mere om opdateringen af Den Store Klimadatabase, få forklaret de væsentligste ændringer samt udviklingsperspektiverne i de kommende år og høre om erfaringer med anvendelsen af værktøjet.

Tid: Mandag den 22. april kl. 14.30-16.30 
Sted: Teams (link udsendes et par dage inden) 

I januar lancerede CONCITO i samarbejde med 2.-0 LCA consultants version 1.1 af Den Store Klimadatabase. Her er der foretaget ændringer og rettelser baseret på respons fra fødevareproducenter og brugere af klimadatabasen samt nye videnskabelige indsigter, herunder nye data og emissionsfaktorer for landbruget. 

Ud over opdateringer og rettelser af resultaterne for de oprindelige 500 fødevaretyper indeholder version 1.1 nye resultater for gennemsnitligt oksekød, grisekød og kyllingekød, da det har været efterlyst af mange brugere. Derudover er der foretaget ændringer i produktnavne og varekategorier, som gør det nemmere at søge og navigere i databasen. 

På dette webinar kan du høre mere om opdateringen af Den Store Klimadatabase, få forklaret de væsentligste ændringer samt udviklingsperspektiverne i de kommende år og høre om erfaringer med anvendelsen af værktøjet.

Program 

  • Præsentation af nye resultater i version 1.1 og status for formidling og anvendelse  
    v. Michael Minter, programchef, CONCITOs program om Fødevarer og forbrug 
  • Erfaringer fra Compass Group  
    v. Anne-Sofie Hattesen, head of ESG, Compass Group Denmark 
  • Erfaringer fra Aarhus Kommune 
    v.  Bente Kramer Møller, projektleder for klimapolitisk fødevarestrategi 
  • Forklaring af væsentlige ændringer og perspektiver for den videre udbredelse og udvikling  
    v. Jannick Schmidt, teknisk direktør i 2.-0 LCA consultants og professor ved Aalborg Universitet 

Der er nu lukket for tilmeldinger til dette webinar.  

Læs mere på denstoreklimadatabase.dk og CONCITOs projektside. 

Relaterede emner
Kontakt
Michael Minter
Programchef, Fødevarer og forbrug