Grønt netværk for unge: Handling gennem ung-til-ung formidling

Event
Netværksevent - billede.png
CONCITOs klimaambassade inviterer unge mellem 18-30 år fra hele landet til netværksarrangementer d. 25. juni i København og d. 27. juni i Århus. Kom og få indsigt i aktuelle klimafaglige problemstillinger, mød ligesindende unge, der også gerne vil handle på en meningsfuld måde og hør mere om rollen som frivillig hos CONCITO.

Hvordan gør vi samtalen om klima til én, der kan rumme alle vores forskellige måder at se verden og at deltage på? Og hvad skal der til for, at den klima- og bæredygtighedsundervisning eleverne møder i skolen bliver konkret, hands-on og inspirerer til handling frem for at indgyde klimamæthed- og ubehag? 

Klimaambassaden uddanner nye frivillige formidlere, der med en ung-til-ung tilgang skal være med til at understøtte kompetencer og engagement hos fremtidens grønne generationer. Gennem projektet Kom tæt på klimaløsningerne, støttet af Novo Nordisk Fonden, får de unge frivillige mulighed for at inspirere og agere rollemodeller for elever rundt omkring i landet i tæt samarbejde med klimaambassadens team.

Arrangementerne foregår d. 25 juni i København på Læderstræde 20 og i Århus d. 27 juni på Institut for (X). Begge events er med snacks og drikke og løber fra kl. 17-19.30

Læs mere og tilmeld dig eventet her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0522EjsDUkywwQkwYiM1dNwb8jmbLGVDuDl5KI_Fd5pUOU5DMU1KVTJMRlRZUks1OUFJS0pWMDNOMi4u

Læs om rollen som frivillig i CONCITO her: https://concito.dk/netvaerket-unge-frivillige-formidlere

 

Relaterede emner
Kontakt
Synnøve
Programchef, Klimaambassaden