Tværfagligt katalog om cirkulær økonomi i byggeriet

Debatindlæg
Klimaambassaden lancerer gennem projektet "Vinterakademi"et nyt, digitalt undervisningsmateriale om cirkulær økonomi i byggeriet.

“Cirkulær økonomi i byggeriet” er et interaktivt katalog, der kan bruges som tematisk ressource- og vidensbank for studerende og andre grupper, der f.eks. arbejder med byudvikling eller renovering, nybyg og transformation i byggeriet.

Kataloget giver viden om udfordringer og løsninger i byggeriet i forhold til klima- og ressourcer. Det indeholder både videointerviews med eksperter på området og interaktive figurer - og det faglige indhold suppleres med artikler og blogindlæg fra Vinterakademi.dk, der er skrevet i forbindelse med afholdelsen af Vinterakademi 2016.

Det interaktive katalog er udgivet i et partnerskab mellem CONCITO, entreprenørvirksomheden NCC og Center for Bygningsbevaring på baggrund af projektet Vinterakademi. Vinterakademi er finansieret af GI, Grundejernes Investeringsfond.

Vinterakademi er et gratis tværfagligt tilbud for studerende og nyuddannede, som skal sikre ny grøn adfærd og praksis i byggeriet. Næste Vinterakademi vil finde sted i marts 2017 i Aarhus og løber over en uge. Læs mere om Vinterakademiet her.

Kataloget er gratis tilgængeligt som iBook-Version til Mac, iPad og iPhone samt som interaktiv PDF-udgave til PC, og materialet kan findes her

Relaterede emner