Vinterakademi 2018

Debatindlæg
Kom med på Vinterakademi 2018 i Aarhus den 12.-16. marts med fokus på bæredygtigt byggeri nu og i fremtiden. Ansøgningsfrist den 6. februar.

Vinterakademi er en uges akademi for kandidatstuderende og nyuddannede med faglighed inden for byggeri, renovering, genanvendelse, klima og cirkulære processer.

I løbet af ugen bliver Vinterakademis deltagere klædt på til virkelighedens udfordringer gennem tværfaligt samarbejde med andre kandidatstuderende og nyuddannede, og de får hands-on arbejdserfaring med at indtænke bæredygtighed og klima i bygeriet. 

Ugens program tager udgangspunkt i en række konkrete cases, dilemmaer og udfordringer, og vil veksle mellem oplæg, virksomhedsbesøg, dilemmaworkshops med mere.

Vinterakademi foregår i Dome of Visions 3.0 i Aarhus hver dag fra 8.30-17. 

Det er muligt at ansøge om én af de 40 pladser senest 6. februar 2018 kl. 12, og udvælgelsen sker på baggrund af motivation og faglig profil for at sikre en tværfaglig deltagergruppe.

Du kan læse mere om programmet og sende en ansøgning på Vinterakademiets hjemmeside: www.vinterakademi.dk

Vinterakademiet er et projektsamarbejde mellem CONCITO, NCC og Center for Bygningsbevaring, og er med endnu en projektrunde støttet af GI, Grundejernes Investeringsfond. 

Relaterede emner