Vær med til konference om fremtidens grønne arbejdsmarked

Event
Countdown 2030
Kom med til konference den 27. september fra kl. 9-13.00, når det første danske bud på en definition af grønne jobs og kompetencer offentliggøres.

År 2030 er lige rundt om hjørnet. Men hvordan sikrer vi, at arbejdsstyrkens kompetencer er klar til den digitale og grønne fremtid, der venter os?  Og hvordan definerer vi grønne jobs og kompetencer? Det er temaet for vores anden konference under overskriften “The 2030 Countdown”.

Bag konference-rækken står organisationerne IDA, CONCITO og State of Green, og denne gang sker det desuden i samarbejde med Dansk Erhverv og Mandag Morgen. Sammen sætter vi fokus på fremtidens arbejdskraft i Danmark og om den er gearet til den grønne omstilling.

Vi zoomer ind på, hvor vigtig en rolle arbejdskraft og kompetencer spiller i den grønne omstilling de næste 10 år, både i Danmark og internationalt. Dermed kan Danmark ikke kun bidrage med grønne teknologier, men også vise, hvordan man sikrer en retfærdig og grøn omstilling via strategisk og klog omstilling af arbejdskraften.

Konferencen skal belyse fordelene ved en grøn omstilling, når det gælder jobskabelse, samt indlede dialogen om, hvordan vi sikrer den nødvendige arbejdskraft i 2030 i en grøn og digital fremtid. Vi vil også vise det vigtige samspil mellem et grønt erhvervsliv og en arbejdskraft, der kan løse de opgaver, det medfører.

På eventet vil CONCITO og Mandag Morgen lancere en ny definition af grønne jobs og den vil indgå i de følgende paneldebatter samt diskussionerne ved eventet.

Tre konferencer i "The 2030 Countdown" event serie 


“The 2030 Countdown” er en serie af tre events med fokus på jobskabelse, arrangeret af State of Green, CONCITO and IDA:

  1. Første event blev afholdt virtuelt d. 9 april 2021 med deltagelse af bl.a. Kronprins Frederik, Connie Hedegaard og Dan Jørgensen. Se program her. 
  2. Andet event er dette, der finder sted  d. 27 september 2021 hos Dansk Erhverv med fokus på “Fremtidens grønne arbejdskraft” i Danmark.
     
  3. Tredje event afholdes i december 2021 med fokus på international og europæisk grøn jobskabelse (mere info følger).

Tilmelding og deltagere på konferencen

Tilmeld dig her: https://bit.ly/3jgFElP

På dagen vil du blandt andre møde:
🔸 Connie Hedegaard, Bestyrelsesformand, CONCITO
🔸 Claus Jensen, Forbundsformand, Dansk Metal
🔸 Jesper Frost Rasmussen, Borgmester, Esbjerg Kommune
🔸 Anders Eldrup, Næstformand, CONCITO
🔸 Michael Svarer, Professor og tidligere formand for De Økonomiske Råd
🔸 Lars Andersen, Direktør, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE)
🔸 Brian Mikkelsen, Direktør, Dansk Erhverv
🔸 Nana Bule, Direktør, Microsoft Denmark
🔸 Kinga Szabo Christensen, Vicedirektør, DI - Dansk Industri

Relaterede emner